14:00

FoC Farsta FF

Referat: Västerhaninge IF - FoC Farsta FF

Efter två oavgjorda matcher i förra årets serie så tog Västerhaninge hem alla tre den här gången. Vi är svårslagna på Hanvedens fina gräsplan.
Farsta hade mycket boll i början av matchen men Västerhaninge försvarade sig väl. I den 18:e minuten ett fint spel från Kevin till Adam och 1-0 var ett faktum. Västerhaninge hade ett par riktigt farliga chanser till att utöka ledningen men det ville sig inte. Farsta var tunga på sina fasta situationer, hade en nick i ovansidan av ribban och en i utsidan av stolpen men i ärlighetens namn var det Västerhaninge som hade de klaraste och farligaste målchanserna. Halvleken slöt 1-0 men kunde lika väl ha blivit 3 - 1.

Andra halvlek som den första Farsta har boll utan att för den saken skull skapa några riktiga farligheter. Istället är det Västerhaninge som har flera fina öppna målchanser men bollen vill inte in. Spänningen infann sig på slutet då Farsta fick ett par farliga fasta situationer men Oskar med hjälp av försvaret redde ut det hela. Matchen slutar 1-0. Det är bland det skönaste segrarna samtidigt är det en bräcklig ledning att spela på men Västerhaninge gjorde det bra, mycket bra.

Kollektivt en gedigen arbetsinsats. Hårt jobb från samtliga och Adam vilken målskytt !!!

Nu går vi in i en tuff vecka som startade idag, match onsdag och kommande lördag, kriga på...